ΜΟΜΟ CAFE ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Σαπφούς 95, Καλλιθέα - Πλατεία Κύπρου, 17676, ΑΤΤΙΚΗΣ
Momo Καλλιθέα – Δες το Μενού και παράγγειλε Online από το κατάστημα Momo στην περιοχή Καλλιθέα. Burgers, Καφέ, Σαλάτες, Σάντουιτς εύκολα και γρήγορα
Τηλέφωνο: 2109562300
MOMO café bar restaurant Καλλιθέα
MOMO καφέ Καλλιθέα
Το Ιδιαίτερο-Κοτούλας Μπάμπης Παρασκευαστήρια μνημοσύνων Βύρωνας
Το Ιδιαίτερο-Κοτούλας Μπάμπης Παρασκευαστήρια μνημοσύνων Βύρωνας
Τηλ.: 2107666986
Κινητό:6974611900
Περιγραφή
Το εργαστήριο μας είναι ευήλιο, με παράθυρα πάντα ανοιχτά, για να μπορεί ο κόσμος να έχει εικόνα του Όπως δουλεύουμε και εννοείται πάντα με άριστες συνθήκες υγιεινής.
Ο χώρος μας δημιουργεί μια αίσθηση άνεσης και σχέση εμπιστοσύνης.
Δεν θα βρεις άλλο εργαστήριο στο οποίο μπορεί κάποιος να δει τη διαδικασία παρασκευής αλλά και τις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν !
Κόλλυβο, είναι το βρασμένο σιτάρι, το οποίο είναι σύμβολο του ανθρώπινου σώματος, επειδή το ανθρώπινο σώμα τρέφεται και αυξάνει με το σιτάρι.
Συμβολίζει την κοινή ανάσταση των ανθρώπων. Δηλαδή, όπως ο σπόρος του σιταριού πέφτει στη γη, θάβεται και χωνεύεται χωρίς όμως να φθαρεί και στη συνέχεια φυτρώνει καλύτερος, έτσι και το νεκρό σώμα του ανθρώπου θάβεται στη γη για να αναστηθεί και πάλι άφθαρτο.
Η ζάχαρη συμβολίζει τη γλυκύτητα του Παραδείσου, ο μαϊντανός είναι η ευχή για ανάπαυση «εν τόπω χλοερώ» και το ρόδι την λαμπρότητά του (στην αρχαία Ελλάδα το ρόδι ήταν το φρούτο του κάτω κόσμου αφού ο Πλούτωνας το έδωσε στην Περσεφόνη για να την «δέσει» με τον Άδη , έχουμε όλοι, τα μπαχαρικά είναι τα αρώματα αυτού του κόσμου, οι ξηροί καρποί είναι η ζωή που αναπαράγεται, το αλεύρι το ελαφρύ χώμα, η σταφίδα τη γλυκιά της ζωής και τον Χριστό που είναι η άμπελος και τέλος η ζάχαρη το γλυκό παράδεισο.
To Ιδιαίτερο, Δίσκοι μνημοσύνων Αττική, Νότια Προάστια,
Σακουλάκια μνημοσύνων κέντρο Αθήνας, Παρασκευαστήριο Μνημοσύνων
Κόλυβα μνημοσύνων Αττική, Νότια Προάστια, κέντρο Αθήνας
Περιοχή
Ηρώς Κωνσταντοπούλου 79, Βύρωνας
Σχολια
Γράψτε το σχόλιό σας
Σχόλια
Stickies
Lovies